Cattery van de Zilverdistel
 
Brits Korthaar

Wie zijn wij?

Hallo, voor jullie onze site gaan bekijken wil ik ons eerst even voorstellen. Wij zijn Karel en Ineke van Loon en wonen in 's-Hertogenbosch met onze 9 Brits kortharen. Dit omdat het zo'n rustige en onverstoorbare dieren zijn, waarvan wij enorm genieten.  Wij hebben van tijd tot tijd kittens in de kleuren shaded Silver-en Golden, blauw schildpad met wit, effen en Bi-color die in huiselijke kring opgroeien. De poezen waar wij mee fokken zijn HCM, PKD, Fiv. en Felv. getest.

Info over kittens:

De kittens verlaten het nest op de leeftijd van 14 weken. Ze zijn dan ontwormd, hebben 1 enting met 12 weken daarna met 16 weken de 2e enting (bij nieuwe eigenaar), zijn gechipt en uiteraard in het bezit van een stamboom/afstammingsbewijs. Een kittenpakket hoort er ook bij. Katertjes die niet voor de fok weggaan, worden gecastreerd afgeleverd.

Wanneer u interesse hebt in één van de kittens, bent u van harte welkom om kennis te komen maken vanaf de leeftijd van 5 weken. Wanneer u besluit dat u het kitten graag wilt hebben en ik ervan overtuigd ben dat het kitten bij u een goed en liefdevol tehuis zal vinden maken we de afspraak definitief.